Hæklet nussefår

Nussefåret Fiffi har været på min Krea-to-do-liste længe. Opskriften har jeg fundet hos Garngrammatik, og jeg synes slet ikke, at det er til at stå for. Jeg blev alligevel lidt i tvivl, om hvilket nusse-dyr jeg skulle fremstille, da jeg gik i gang med et til arvingen i efteråret. Jordemoderstrik har nemlig også lavet en række gratis-opskrifter på nussedyr. Med mandens hjælp, vandt nussefåret Fiffi kapløbet.

Jeg havde lidt beige mælkegarn på hylden, af mærket “pure milk fiber” fra Viking. Garnet er desværre udgået, men er ultrablødt, hvorfor jeg tænkte, at det ville være perfekt til en nusseklud. 

Resultatet er blevet rigtig fint. Jeg ærgrer mig dog lidt over, at jeg ikke har lavet selve kluden lidt længere, og må nok sande at mælkegarn bare ikke giver lige så flotte bobler, som hvis jeg havde brugt almindeligt bomuldsgarn. Så ved jeg dette til en anden gang. Nussedyr er helt bestemt et godt emne til kommende barselsgaver.
Herhjemme har vi imidlertid fået mange andre nussedyr (købeversionen) i gave, så Fiffi er slet ikke taget i brug og bliver formodentlig til en gave til et andet heldigt barn.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *