Om

Lidt om mig

Jeg hedder Lene og er en ung kvinde på 28, bosat i København.

Jeg holder af at være kreativ og få kreative ideer, men hvor meget der egentlig bliver kreeret afhænger meget af mængden af overskud, årstiden og mængden af kreative påfund. Det er dog altid rart at have et projekt at slappe af med foran fjernsynet.

Jeg bruger mindst ligeså meget tid på at blive inspireret til kreative ting, som jeg bruger på det enkelte fabrikationer. Inspirationen henter jeg på diverse hjemmesider og blogs, kataloger, hoppybutikker og hvad der ellers dukker op på min vej.

Det er lidt forskelligt hvad jeg giver mig i kast med. De fleste kreationer er til mig selv, men jeg synes f.eks. også at det er hyggeligt at lave barselsgaver- ikke mindst fordi det er mindre og dermed mere håndgribeligt. Størstedelen af de kreative fabrikationer er lavet i strik, men jeg har dog også gjort det i syning, papirflet, maling mm. Det nyeste påfund er i filt og jeg har planer om at give mig i kast med at hækle, så jeg kan få bugt med nogle af garnresterne.

Krea-Musen.dk er tiltænkt som en blog, hvor jeg kan komme af med lidt af de kreative tanker og dele ud af de kreative påfund og kreationer, der fra tid til anden bliver fabrikeret.