Barselsboble- hjemmesyet tøj- 2.portion

I forbindelse med indkøb af stof i Stof og Stil til den første portion af hjemmesyet babyudstyr, fandt jeg over mønsteret på body og tights, som var udstillet sammen med stoffet med hvaler. Helt sikkert et godt salgstrick fra stof og stil’s side, jeg faldt i hvert fald i fælden:)

Jeg begav mig således i gang med mønsteret som, når man lige har drejet beskrivelsen, er nogenlunde til at gå til. Jeg havde selvfølgelig også forinden prøvet kræfter med jersey-stoffet i forbindelse med fremstillingen af babybukser og var således lidt på forkant. Denne udgave af et bodymønster var ligeledes noget nemmere at gå til end den tidligere fremstillede, primært grundet et færre antal ribkanter, som skal påsyes og passes sammen med jersey-stoffet.

Diverse stofrester blev ligeledes anvendt til matchende savlesmække. Igen, stærkt påvirket af inspirationskilden Tine og med mønster fra Laralil. Jeg har prøvet at fremstille nogle både ud fra Laralils charmekludsmønster, men også den lidt nemmere udgave, hvor der “Bare” tages udgangspunkt i bagsidemønsteret til både for og bag, sådan som Tine havde gjort. Det er klart nemmest at lave dem, hvor man udelukkende benytter bagsidemønsteret, men jeg synes at charmekludseffekten klæder sønnike bedst. Begge dele bliver dog brugt flittigt herhjemme og der er sidenhen blevet kørt lidt ekstra “smække” igennem maskinen, da sønnike viste sig at være en lille gylpe-baby i sine første levemåneder.

Der blev ligeledes lavet endnu et dynebetræk med nuldrestykker. Så er der også noget at skifte med:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *