Hjemmesyet kjole

Dette indlæg dækker over en kjole fremstillet i 2015. Det siger lidt omkring, hvor dårlig jeg har været til at følge med på bloggen mht. færdige og igangværende projekter.
Dette er imidlertid sidste indlæg i rækken af “gamle” projekter. Dernæst følger de nyere indlæg, stærkt præget af tiden i barselsboblen:)

Stoffet til denne kjole blev indkøbt tillige med erhvervelsen af bogen “Kærlighed ved første sting” og fremstilling af nederdel,  (beskrevet i dette indlæg). På baggrund af succesen med nederdelen, turde jeg godt springe frem til mønsteret på denne kjole. (Mønstre og vejledninger er i bogen opsat i en kronologisk rækkefølge, så man stille og roligt kan blive tryg ved diverse begreber og teknikker).

Som for nederdelen var mønsteret og vejledningen rigtig godt beskrevet og lige til, at gå til.
Samtidig er jeg endt med at blive meget glad for kjolens farve og motiv, som er lidt anderledes end resten af min garderobe, hvorfor kjolen hav været meget anvendt:)

Jeg må snart have bogen frem igen, når tiden er inde for flere Ego-projekter:) Faktisk er det blåmønstrede stof, som titter frem på et af billederne, klippet til et andet kjolemønster i bogen, men da jeg fandt ud af, at min størrelse skulle ændre sig i løbet af 2016, blev dette lagt på pause:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *